Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX2Give 2022: MakeMemories

15.06.2021

 

Volgend jaar gaan wij er weer voor, het nieuwe evenement van BAX2Give. De 7e editie van BAX2Give belooft leuker en uitdagender dan ooit te worden. Op 18 en 19 juni 2022 start een grote groep hardlopers (medewerkers, klanten en relaties van BAX) vanuit Duitsland om een route van ongeveer 250 km af te leggen om op zondag (moe maar voldaan) te finishen op het Simonsplein in Doetinchem. De opzet van het evenement is een (ruime) 24-uursestafette. Alle hardlopers zullen in totaal een afstand van ongeveer 20 tot 40 kilometer afleggen. De route bevat delen van de Hermanssweg. Denk hierbij aan een heuvelachtig landschap met prachtige vergezichten en stromende beekjes. 

 

WensAmbulance Oost-Nederland

Het maken van mooie herinningen staat centraal. BAX2Give MakeMemories. De naam verwijst naar het nieuwe goede doel: WensAmbulance Oost-Nederland. Deze stichting heeft als doel terminale en ernstige zieke patiënten de mogelijkheid te geven om met hun geliefden (nog) speciale herinneringen te maken. 

 

Sponsoring

Net zoals voorgaande jaren spannen de deelnemers zich in om sponsorgelden op te halen. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door familieleden en collega’s of zelf een financiële bijdrage leveren. 
 
Wilt u onze actie, financieel of met middelen, steunen of sponsoren? Wat fijn! Stuur een berichtje naar info@bax2give.nl, dan nemen wij contact op. 

 

Tags: bax2give, makememories, wensambulanceoostnederland

 

Ga terug