Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Bijeenkomst Fitste Bedrijf van De Achterhoek

25.09.2020

 

Na een 'break' van een aantal maanden vond op 24 september 2020 de derde bijeenkomst van het Fitste Bedrijf van De Achterhoek plaats in CIVON in Ulft. FBDA is een initiatief van Fongers & Fongers, Seppworks en BAX advocaten belastingkundigen en heeft als missie ondernemers te inspireren om haar organisatie vitaler en toekomstbestendig(er) te maken. 

 

Mindset

Op het (coronaproof) programma stond het thema: Mindset. Spreker Wouter de Jong (auteur van de bestseller Mindgym) leerde ons dat de kwaliteit van het leven wordt bepaald door de kwaliteit van de geest. Nicky Jansen van Rensa deelde door middel van een best practice hoe Rensa vitaliteit omarmt binnen haar organisatie en werd de ochtend sportief afgesloten met een no sweat work-out. 

 

Volgende bijeenkomst 

De volgende bijeenkomst staat gepland op 10 december 2020 waar we in een nieuwe setting het thema 'Vitaal Leiderschap' bespreken. Kijk voor meer informatie op www.fbda.nl.

 

fbda

 

Tags: vitaliteit, fitstebedrijfvandeachterhoek, achterhoek, fbda, vitaliteitopdewerkvloer

 

Ga terug