Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Prinsjesdagspecial 2022

26.09.2022

 

Volgens jaarlijkse traditie heeft het kabinet op de 3e dinsdag van september 2022 de belastingplannen gepresenteerd voor de komende jaren. In het belastingpakket zijn de (fiscale) plannen voor het jaar 2023 opgenomen die u en/of uw onderneming ongetwijfeld ook zullen raken. In deze white paper hebben wij de maatregelen uit het belastingpakket 2023, die voor u relevant kunnen zijn, overzichtelijk op een rij gezet.

 

Bij het lezen van deze special moet bedacht worden dat het “slechts” wetsvoorstellen betreft, naar de toestand van vandaag 21 september 2022, die nog aangepast kunnen worden tijdens de behandeling in de Tweede en Eerste Kamer. Klik hier om onze prinsjesdagspecial te lezen. 

 

Uiteraard zijn we graag bereid om samen met u de gevolgen van de voorgestelde maatregelen voor uw situatie uit te werken. Neem gerust contact met ons op. 

 

 

Ga terug