Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Werken bij BAX - Vacatures

18.06.2020

 

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken. Onze samenwerking tussen dertien advocaten, twee fiscaal juristen én een team van juridisch medewerkers en stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek.

 

De basis van ons DNA is onze topsportersmentaliteit. Daarnaast is BAX maatschappelijk betrokken en zetten wij ons met verschillende projecten via onze Stichting BAX2Give, op sportieve wijze in voor het goede doel.

 

Wil jij werken op topniveau in de Achterhoek? Ben jij ondernemend, gedreven, vitaal en positief ingesteld?

 

Vacatures


Wij zoeken collega's voor de volgende functies:

 


Herken jij je in bovenstaande profiel(en) en wil je werken op topniveau in de Achterhoek? Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mike Timmer via telefoonnummer 06-39 57 44 14.

 

Deze selectieprocedure verloopt via Jonneke Fongers van Fongers & Fongers Recruitment.

Email: jonneke@fongersenfongers.nl, telefoon: 06-48 35 94 41.

werken bij bax

 

Tags: Doetinchem, Vacature, advocaat, werkenbijbax, fiscalist, vacatures

 

Ga terug