Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXAT8 kennissessie 'effectief reorganiseren'

08.06.2020

 

Komt u ook naar de BAXAT8 kennissessie ‘Effectief reorganiseren’ op donderdag 3 september 2020? Deze kosteloze kennissessie (zonder ontbijt vanwege corona) vindt plaats in De Steck (Raadhuisstraat 25) in Doetinchem en is speciaal voor ondernemers en hr-medewerkers.

 

Lees meer

BAXAT8 interactief ontbijt: schrijf u snel in!

08.01.2020

 

Komt u ook naar de BAXAT8 Ontbijtsessie op donderdag 20 februari a.s.? Deze kosteloze kennissessie, met onderwerp 'Bedrijfsopvolging binnen het familiebedrijf', vindt plaats in De Steck (Raadhuisstraat 25) in Doetinchem en is speciaal voor ondernemers.

 

Lees meer

BAXAT8 interactief ontbijt: schrijf u snel in!

26.08.2019

 

Komt u ook naar de BAXAT8 Ontbijtsessie op vrijdag 20 september a.s.? Deze kosteloze kennissessie, met onderwerp 'Hoe om te gaan met de disfunctionerende werknemer?', vindt plaats in De Steck (Raadhuisstraat 25) in Doetinchem en is speciaal voor ondernemers, managers en/of p&o-ers.

 

Lees meer

BAXInHouse kennissessie bij Dozon

11.04.2019

 

Kennis opdoen en ervaring delen. Dat staat centraal tijdens de BAXInHouse kennissessies die door BAX worden georganiseerd.

 

Lees meer

BAXAT8 interactief ontbijt: schrijf u snel in!

07.03.2019

 

Komt u ook naar de BAXAT8 Ontbijtsessie op 25 april a.s.? Deze kosteloze kennissessie vindt plaats in De Steck (Raadhuisstraat 25) in Doetinchem en is speciaal voor verzekeringsadviseurs, assurantietussenpersonen en ondernemers.

 

Lees meer

Ontbijtsessies tijdens BAXAT8

23.01.2019

 

Het recht is continue in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en praten u hier graag over bij. Daarom organiseren wij ook in 2019 weer (kosteloze) ontbijtsessies tijdens BAXAT8 in De Steck.

 

Lees meer

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht