Menu

Fiscale aangiften en procedures

 

Veel ondernemers laten hun fiscale aangiften verzorgen door hun accountant. Maar waarom laat u deze niet verzorgen door de belastingkundigen van BAX?

Voor het optimale resultaat

 

Wij verzorgen alle belastingaangiftes van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting. Daarbij beperken we ons niet alleen tot het invullen van de gegevens op het formulier, dat kan immers (bijna) iedereen. Wij bekijken elke aangifte met een kritische blik en proberen altijd uw belangen optimaal te dienen. Wie betaalt er nu graag onnodig teveel belasting?

 

Fiscale procedures

 

Onze belastingkundigen voelen zich, met hun specialistische kennis, volledig thuis in alle belastingzaken. Zijn er geschillen met de belastingdienst over een aanslag, een boete of invordering? Uitgangspunt is tot een voor u passende oplossing te komen. Lukt dat niet, dan verlenen de belastingkundigen van BAX bijstand in de bezwaar- en beroepsprocedures.

 

U KUNT OP ONS REKENEN bij fiscale aangiften en procedures

 

Wilt u meer weten over fiscale aangiften en procedures? Neem contact op met Hanno Littink.

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens