Menu

Fusies en overnames

 

Een fusie of bedrijfsovername is vaak een langdurig proces en voor de meeste ondernemers zeker geen dagelijkse kost. Deskundige ondersteuning is onmisbaar. Denkt u over een fusie of over een bedrijfsovername? We denken graag met u mee. 

Een unieke samenwerking

 

Bij vrijwel alle fusies en overnames spelen fiscale vraagstukken. De financiële belangen zijn vaak groot. Dikwijls is het deskundig advies van de BAX belastingkundige bepalend voor het vormgeven van het fusie- of overnametraject. De unieke samenwerking tussen de advocaten en belastingkundigen van BAX leidt tot het beste resultaat.

 

Bedrijfsopvolging

 

Veel ondernemers worstelen met de vraag op welke manier zij hun onderneming moeten overdragen aan de opvolger. Vaak vindt de opvolging binnen de familie plaats. Dit kan op verschillende manieren worden geregeld. Hoe doet u dat zo optimaal mogelijk? De BAX belastingkundigen kennen de fiscale mogelijkheden door en door en zorgen voor een belastingvriendelijk opvolgingsplan.

 

U Kunt op ons rekenen bij fusies en overnames

 

Wilt u meer weten over fusies en overnames? Neem contact op met Hanno Littink.

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens