Menu

Internationaal belastingrecht

 

Wereldwijde begeleiding

 

We begeleiden bedrijven die zich net over de grens vestigen in Duitsland of in de rest van de wereld zoals bijvoorbeeld de Nederlandse Antillen, Aruba en Hongkong. Ter plaatse werken we met betrouwbare en deskundige contactpersonen.

 

Emigratie naar het buitenland

 

Naast Duitsland zijn België en de Nederlandse Antillen populaire emigratiebestemmingen voor particulieren. Wilt u emigreren en vraagt u zich af hoe dat proces verloopt vanuit fiscaal perspectief? Wat zijn de voor- en/of nadelen? Welke (fiscale) valkuilen moet u vermijden? Deskundig advies op maat is zeker aan te bevelen. Wij begeleiden u bij het in kaart brengen van de fiscale en financiële gevolgen.

 

U Kunt op ons rekenen bij internationaal belastingrecht

 

Wilt u meer weten over internationaal belastingrecht of emigratie naar het buitenland. Neem contact op met Hanno Littink.

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens