Menu

Derek van Hijkoop

 

PErsoonlijke gegevens

 

Naam

Derek van Hijkoop

 

Telefoon

0314 - 375 512

 

Fax

0314 - 332 148

 

E-mail

d.vanhijkoop@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat en partner

 

Advocaat sinds

1996

 

Secretaresse

Saskia Kemperman

 

 

 

Volg mij via

 

Derek van Hijkoop - BAX


Derek_sport

 
Rechtsgebieden
  • Omgevingsrecht
  • Bestuursrecht
  • Bouwrecht/Vastgoedrecht
  • Ondernemingsrecht

 

Specialisatie

Derek van Hijkoop heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te
  • Universiteit Leiden

 

Lid van / nevenfuncties

 


Omgevingsrecht

Het omgevingsrecht betreft alle wetgeving die betrekking heeft op de fysieke leefomgeving. Denk daarbij aan regels op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu, bijvoorbeeld de bouw van een nieuw windpark, het tijdelijk afwijken van een bestemmingsplan of bezwaar aantekenen tegen een bouwplan. 

 

De Omgevingswet treedt naar verwachting op 1 januari 2021 in werking. De Rijksoverheid wil met deze wet de regels voor ruimtelijke ontwikkelingen vereenvoudigen en samenvoegen. Voor overheidsorganen, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, inrichtingen en het bedrijfsleven is het belangrijk om inzicht te krijgen in de gevolgen die deze wetswijziging met zich brengt. Zo kunt u de juiste keuzes op het juiste moment maken. Omgevingsrechtspecialist Derek adviseert u graag.  

 

Blogs Derek van Hijkoop

 

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens