Menu

Melissa Meffert

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Melissa Meffert

 

Telefoon

0314 - 375 513

 

Fax

0314 - 332 148

 

E-mail

m.meffert@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat

 

Advocaat sinds

2009

 

Secretaresse

Jet Gerritsen

 

 

 

Volg mij via

Melissa Meffert - BAX


Melissa  
Rechtsgebieden
  • Arbeidsrecht
  • Faillissementsrecht

 

Specialisatie

Melissa Meffert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te

  • Universiteit Nijmegen

 


Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht gaat over afspraken die een werkgever en werknemer met elkaar maken. Het gaat over de regels die gelden in een dienstverband: over reorganisaties, individuele- en collectieve ontslagen, ziekte, arbeidsongeschiktheid en cao’s. Andere zaken die bij de beëindiging van de arbeidsovereenkomst aan de orde kunnen komen, zijn de toepassing van een concurrentiebeding of relatiebeding. Als gespecialiseerde advocaat heeft Melissa ruime kennis en ervaring in het arbeidsrecht en staat u graag bij. Neem gerust contact op.  

 

Blogs Melissa Meffert

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens