Kennissessie 10 oktober 2023

Fitste Bedrijf van De Achterhoek

Pak je agenda en omcirkel dinsdag 10 oktober 2023 met een dikke stift: een nieuwe Fitste Bedrijf van de Achterhoek bijeenkomst staat weer gepland!

En niet zomaar één...

Bevlogenheid

Voor 10 oktober hebben we niemand minder dan spreker Toine Doreleijers weten te strikken. Toine neemt je mee in zijn visie over persoonlijk leiderschap. Hij heeft de wereld verkend in zijn meest extreme vormen en zich vaak maximaal gechallenged. Van Patagonie tot de Sahara, over land en over zee. Hij zocht zijn verdieping in teamdynamica bij bedrijfsleven en in de sport. De laatste jaren vindt hij daarmee vooral zijn interesse in het gedrag van mensen in (management)teams.

In zijn rol als trainer inspireert hij mensen en daarmee organisaties tot bewegen, zowel fysiek als mentaal. Door observatie van gedrag en de kunst van het stellen van de juiste vragen, houdt hij individu en teams een spiegel voor. Inzichten vanuit de training worden vertaald naar de dagelijkse praktijk om als ontwikkel- en actiepunt(en) in te kunnen zetten. Luister mee naar zijn inspirerende verhaal.

Ben je erbij?

De bijeenkomst is van 08.00 tot ongeveer 10.00 uur. De locatie is Vanouds in Doetinchem. Wij zorgen voor een lekker, gezond ontbijtje.

Heb jij net zoveel zin in 10 oktober als wij? Meld je dan direct (kosteloos) aan via https://fbda.nl/agenda/bevlogenheid/, zodat je verzekerd bent van een plek.

Check alle geplande events via https://fbda.nl/agenda/ en zet ze alvast in je agenda.

FBDA is een initiatief van: Fongers & Fongers, Seppworks en BAX advocaten belastingkundigen

Claudi Lukassen (zwart wit)
Waarmee kunnen wij je helpen? Wij komen graag met je in contact!