BAX2Give 12 oktober 2023

Meet & Match Markt 2023

De maatschappelijke beursvloer van Doetinchem is terug. Noteer 12 oktober 2023 in je agenda van 17.00-19.00 uur bij de Rabobank in Doetinchem. Een evenement dat warme herinneringen bij ons oproept, aangezien we de Ondernemersprijs voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemer  (MBO Award) in 2019 met trots hebben ontvangen.

Maatschappelijk initiatieven

Dit event brengt ondernemers en maatschappelijke initiatieven samen om te kijken hoe ze elkaar kunnen ondersteunen in het bereiken van hun doelen. Niet met geld, maar juist met materialen, kennis en helpende handen. De avond wordt gepresenteerd door de altijd enthousiaste Sjoerd Weikamp. 

MBO Award 2023

Daarnaast wordt deze avond de MBO Award uitgereikt. Wij reiken de prijs uit aan een bedrijf dat zich belangeloos inzet voor onze lokale samenleving. Wij hebben de prijs met trots gedragen en zijn klaar om hem door te geven aan een organisatie met een groot maatschappelijk hart. Ken jij zo'n bedrijf dat positieve impact heeft gehad op onze gemeenschap? Aarzel dan niet om ze te nomineren. Nomineren kan tot 1 okober via: https://doetinchemseuitdaging.nl/aanmelden-meet-match-markt/. 

Michiel Deppenbroek (zwart wit)
Waarmee kunnen wij je helpen? Wij komen graag met je in contact!