Menu

Toewijding aan

uw zaak


Het zijn zware en onzekere tijden. Het coronavirus (COVID-19) houdt onze hele samenleving in haar greep. Meer dan ooit is het van belang dat we met zijn allen onze mouwen opstropen, de strijd aangaan en er sterker uitkomen. Uw zaak is onze zaak. Wij begrijpen dat u met vragen worstelt en willen u hier graag in ondersteunen. Wij staan voor u in de startblokken op juridisch én belastingkundig gebied en wensen iedereen de komende tijd veel sterkte toe. 

 

0314 - 375 500

 

Wij staan voor u klaar

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht

Actief en actueel

 

Wij delen graag onze kennis en benutten daarbij de kracht van social media. Met de nieuwsbrief en onze openhartige blogs blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen in ons werkveld.

Medewerkers ontmoeten

Medewerkers ontmoeten

De interne samenwerking tussen dertien advocaten, een fiscaaljurist en een team van stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek.

Medewerkers

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie.

Lees ons nieuws

(ON)TEVREDEN over BAX?

 

Start onderzoek

BAX advocaten belastingkundigen

Edisonstraat 86

7006 RE Doetinchem

0314 - 375 500

info@baxadvocaten.nl

Winnaar 2019