Menu

BAX4Sports en Sponsoring

 

Er zijn in de Achterhoek mensen en groepen die onze topsportersmentaliteit delen. Zowel op sportief als op cultureel gebied. Zonder sponsorgelden kunnen zij hun topprestaties niet verrichten. BAX advocaten belastingkundigen vindt het belangrijk dat topsporters en creatieve toppers in onze Oost-Nederlandse regio worden ondersteund. Voor het behoud van onze veelzijdige samenleving.

ARGO Atletiek

BAX 5X5 estafetteloop

 

Voor de 30e keer wordt dit jaar de BAX 5X5 estafetteloop georganiseerd. Deze jaarlijks terugkerende estafetteloop, georganiseerd door Argo Atletiek, trekt altijd een breed scala aan lopers. Van doorgewinterde duurlopers tot gretige groentjes, van jong tot oud, mannen en vrouwen. Naast de 5 kilometer estafette werd dit jaar een jeugdestafette gelopen. Kinderen van 7 tot 13 jaar hebben zich als team opgegeven. Echt samen sporten dus!

 

Ga naar de website van Argo Atletiek

 

logo argo

Citybeach doetinchem powered by bax

 

Competitie, gedrevenheid en de wil om te winnen! Van 19 t/m 30 juni 2019 is het weer zover: City Beach Doetinchem Powered by BAX. Sport, Spel en Spektakel zijn de kernwoorden van dit jaarlijks terugkerend strandevenement op het Simonsplein in Doetinchem. Echt samen sporten!

 

Ga naar de website van Citybeach Doetinchem

 

 

BAX Survivalrun 2020

 

Op 1 & 2 februari 2020 is het weer zover: de BAX Survivalrun in Gendringen. Kracht, conditie en doorzettingsvermogen zijn nodig om deze tot een goed einde te volbrengen. Samen gaan we voor de winst!

 

Ga naar de website van Survival Gendringen

 

Topsporters

 

BAX advocaten belastingkundigen streeft naar topniveau. Net zoals sporters, willen wij altijd winnen. De Graafschap en Orion Volleybal verdienen ondersteuning in de sponsorsfeer, gezien hun grote bijdrage aan de regionale sportieve prestaties.

Ga naar de website van De Graafschap
Ga naar de website van Orion Volleybal

 

logo graafschap logo-orion

 

 

Golfclub 't Zelle

Achterhoeks Jeugd Open

 

Omdat ook de jeugd goed presteert op de golfbaan werd ook in 2015 het Achterhoeks Jeugd Open 2015 gehouden op zondag 24 mei 2015, 1e Pinksterdag. Dit was alweer de zevende keer dat het Achterhoeks Jeugd Open op golfclub 't Zelle werd georganiseerd. BAX verbindt haar naam al jaren aan de golfsport en treedt in 2012 toe als hoofdsponsor van het jeugdteam Golfclub ’t Zelle. De hoge ambitie van dit jeugdteam verdient onze ondersteuning. Jong geleerd is oud gedaan. Waarom is golfen voor de jeugd leuk? De jeugd is in de natuur en het spel bevat veel elementen die het spel spannend maken. Zo is er het lange afstandswerk, waarbij de bal soms wel 500 meter verder geslagen moet worden. En als de bal eenmaal bij de hole ligt, is het een kwestie van precisie en concentratie.

Ga naar de website van 't Zelle

 

 

Je doet het in Doetinchem

BAX IJsbaan (centrum)

 

Op het Simonsplein in Doetinchem staat jaarlijks van half december tot begin januari de BAX-ijsbaan. Op de overdekte ijsbaan van 350 m², volledig in winterse sfeer, kunnen jong en oud dagelijks terecht om te schaatsen. De schaatsbaan is een echte Doetinchemse traditie geworden waar wij graag onze naam aan verbinden.

 

 

Ga naar de website van Lekker. Doetinchem

 

 

TALENTS 2 PARIS

 

Talentontwikkeling en topsport past bij BAX. Daarom ondersteunt BAX Talents 2 Paris. Talents 2 Paris ondersteunt Gelderse sporters in hun ambitie om succesvol te zijn op de Olympische- en Paralympisch Spelen van 2024 in Parijs. Samen beleven bedrijven en sporters daarbij de reis naar Parijs, waarbij ze zich onderweg verbeteren en fan van elkaar worden. De reis kan een figuurlijke zijn, maar ook leiden tot een ontmoeting op de Spelen in Parijs in 2024. De Achterhoekse talenten die worden gevolgd zijn:

  • Hetty van de Wouw – baanwielrennen
  • Kimberley Bos – Skeleton
  • Hilde Jager – Judo
  • Mike Foppen – Hardlopen
  • Zara Temmink – Para-atletiek
  • Anouk Taggenbrock – Rolstoelbasketbal

 

 

Cultuur in de Achterhoek

 

Jazeker; creativiteit is een wezenlijk bestanddeel bij het oplossen van juridische vraagstukken. Of noem het ‘out of the box’ denken. BAX advocaten belastingkundigen is een grote fan van regionale culturele activiteiten. Het betekent plezier voor de inwoners van Doetinchem en omgeving. Wij dragen graag ons steentje bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van culturele activiteiten in onze regio.

Ga naar de website van De Huntenkring

Ga naar de website van Culturele Business Club Amphion

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht