Letselschade

Invullen

Waarmee kunnen wij je helpen?

Na een ongeval, denk aan een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout, of een ander ongeluk waarbij je letsel hebt opgelopen, heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Is er iemand aansprakelijk? Welke schade kan ik vergoed krijgen? Welke stappen moeten genomen worden?

Het is fijn om hierbij hulp te krijgen van een letselschade advocaat die je kan helpen bij jouw vragen, kan communiceren met betrokken partijen (zoals de verzekeraar) en die je helpt bij het in kaart brengen en verhalen van jouw schade. Naast een schadevergoeding in geld zijn er bovendien andere mogelijkheden om jou te helpen bij de beperkingen die je ervaart na het ongeval, denk hierbij bijvoorbeeld aan aanpassingen in je huis.

Geen enkele zaak is hetzelfde en het is dan ook van belang dat er maatwerk wordt geleverd met oog voor jouw situatie en dat er prettig kan worden samen gewerkt. Dit betekent in de praktijk korte lijnen en regelmatig overleg. Je ontvangt van alle (belangrijke) stukken en correspondentie een afschrift en zonder jouw instemming worden geen beslissingen genomen waaraan je gebonden bent.

Spreekt onze werkwijze jou aan en/of heb je vragen over letselschade bel Michelle van Bindsbergen dan gerust, of vul ons contactformulier op de website in. Of lees meer in deze brochure

De eerste afspraak bij ons op kantoor in Doetinchem, waarin Michelle jou kan meenemen in de juridische mogelijkheden, is altijd kosteloos. Als iemand aansprakelijk is voor jouw schade, worden de kosten meestal vergoed door de aansprakelijke partij.

Michelle van Bindsbergen (zwart wit)
Neem contact op met onze aansprakelijkheidsrecht experts