Fit & Fun

Een advocaat van BAX is altijd scherp. Dat betekent ook dat ie fysiek tot het uiterste moet kunnen gaan. Goed in je vel zitten is noodzakelijk. Samen streven wij ernaar ons team gemotiveerd, gezond en gelukkig te houden.

Werkplezier staat, samen met de kwaliteit van het werk, natuurlijk voorop.  

Vitaliteitsprogramma Fit & Fun

Jaarlijks stellen we een Fit & Fun jaarprogramma op om een gezonde leefstijl te stimuleren. Ons programma zit boordevol gevarieerde activiteiten, zodat het voor alle medewerkers aantrekkelijk is om mee te doen. Zo sporten we wekelijks onder begeleiding van personal trainer Jasmin Omeragic van Crossfit Go Personal. Daarnaast staat er onder andere padellen op ons programma, gaan we beachvolleyballen, zweten tijdens hot yoga èn zetten wij ons in 2023 in voor Swim to Fight Cancer Achterhoek

Kantooruitjes

Ook hechten wij veel waarde aan saamhorigheid. Wij gaan skiën ieder jaar, lunchen op vrijdag lunchen gezamenlijk en organiseren een jaarlijks personeelsuitje en gezellige (kerst/zomer)borrels.

Meer weten?

Wil je ook met vitaliteit aan de slag en meer weten over Fit & Fun programma's? Ontmoet ons dan tijdens onze Fitste Bedrijf van De Achterhoek evenementen.