Michelle van Bindsbergen

Advocaat

Michelle's expertise

  • Letselschade
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Contractenrecht

Michelle's specialisatie

Michelle van Bindsbergen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Letselschade

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Opleiding(en) 

  • Universiteit Nijmegen

Activiteiten

  • Organisatie Stichting BAX2Give
  • Jonge Balie Nederland

Neem gerust contact op

Typisch Michelle

"Opgegroeid in een ondernemersfamilie is het voor mij een vanzelfsprekendheid om juist in moeilijkheden kansen te zien. Toegewijd, realistisch en creatief streef ik telkens naar een tien."

Letselschade

Na een ongeval, denk aan een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout, of een ander ongeluk waarbij je letsel hebt opgelopen, heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Is er iemand aansprakelijk? Welke schade kan ik vergoed krijgen? Welke stappen moeten genomen worden?

Het is fijn om hierbij hulp te krijgen van een letselschade advocaat die je kan helpen bij jouw vragen, kan communiceren met betrokken partijen (zoals de verzekeraar) en die je helpt bij het in kaart brengen en verhalen van jouw schade. Naast een schadevergoeding in geld zijn er bovendien andere mogelijkheden om jou te helpen bij de beperkingen die je ervaart na het ongeval, denk hierbij bijvoorbeeld aan aanpassingen in je huis.

Geen enkele zaak is hetzelfde en het is dan ook van belang dat er maatwerk wordt geleverd met oog voor jouw situatie en dat er prettig kan worden samen gewerkt. Dit betekent in de praktijk korte lijnen en regelmatig overleg. Je ontvangt van alle (belangrijke) stukken en correspondentie een afschrift en zonder jouw instemming worden geen beslissingen genomen waaraan je gebonden bent.

Spreekt mijn werkwijze jou aan en/of heb je vragen over letselschade bel mij dan gerust, of vul het contactformulier op de website in.

De eerste afspraak bij mij op kantoor in Doetinchem, waarin ik jou kan meenemen in de juridische mogelijkheden, is altijd kosteloos. Als iemand aansprakelijk is voor jouw schade, worden mijn kosten meestal vergoed door de aansprakelijke partij.

 

Aansprakelijkheid / Contractenrecht

Het aansprakelijkheidsrecht omvat naast letselschade, ook zaakschade en vermogensschade (schade in geld). Deze schade kan ontstaan bij de uitvoering van een contract, maar er kan natuurlijk ook schade worden veroorzaakt door een partij waar je geen enkele relatie mee hebt.

Heb jij als privé persoon, of als bedrijf schade opgelopen en vraag jij je af of een ander daarvoor verantwoordelijk is, dan kan ik je daarbij helpen.

Naast het beoordelen van de aansprakelijkheid en de schade, kijk ik ook altijd een stapje verder. Kunnen partijen er misschien onderling uitkomen? En zo niet, wat zijn dan de kansen in een procedure? Hierdoor kan er een goed overwogen beslissing worden genomen over de behandeling van jouw zaak.