BAX4Sports

Wij niet fanatiek maar bloedfanatiek. De basis van het BAX-DNA is onze topsportersmentaliteit. Wij zijn hard en fair, leven de regels na en met respect voor onze tegenstanders gaan wij altijd tot het uiterste. Dat is ook de reden waarom wij ons graag verbinden aan goede doelen door middel van sportieve activiteiten.

Onze topsportersmentaliteit

Wij zijn niet fanatiek, maar bloedfanatiek. De basis van het BAX-DNA is onze topsportersmentaliteit. Wij zijn hard en fair, leven de regels na en met respect voor onze tegenstanders gaan wij altijd tot het uiterste. Dat is ook de reden waarom wij ons graag verbinden aan goede doelen door middel van sportieve activiteiten. Zowel op sportief als op cultureel gebied vinden wij het belangrijk dat topsporters en creatieve toppers in onze Oost-Nederlandse regio worden ondersteund. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Voor het behoud van een veelzijdige samenleving. 

BAX 5X5 ESTAFETTELOOP

Voor de 31e keer wordt dit jaar de BAX 5X5 estafetteloop georganiseerd. Deze jaarlijks terugkerende estafetteloop, georganiseerd door Argo Atletiek, trekt veel verschillende lopers. Van doorgewinterde duurlopers tot gretige groentjes, van jong tot oud, mannen en vrouwen. Echt samen sporten dus!

BAX SURVIVALRUN 

In februari 2024 is het weer zover: de BAX Survivalrun in Gendringen. Kracht, conditie en doorzettingsvermogen zijn nodig om deze tot een goed einde te volbrengen. Samen gaan we voor de winst!

BAX ijsbaan

Op het Simonsplein in Doetinchem staat jaarlijks van half december tot begin januari de BAX-ijsbaan. Schaatsplezier voor jong en oud. De schaatsbaan is een echte Doetinchemse traditie geworden waar wij graag onze naam aan verbinden. En sinds dit jaar kun je nòg meer plezier beleven op de schaatsbaan, want de ijsbaan is met maar liefst 100m2 uitgebreid.  

TOPSPORTERS

Net zoals sporters, willen wij altijd winnen. En met onze Achterhoekse roots verdienen 'onze Superboeren' van De Graafschap al meer dan 25 jaar onze steun.

TALENTS 2 PARIS

Talentontwikkeling en topsport past bij BAX. Daarom ondersteunen wij Talents 2 Paris. Talents 2 Paris ondersteunt Gelderse sporters in hun ambitie om succesvol te zijn op de Olympische- en Paralympisch Spelen van 2024 in Parijs. Samen beleven bedrijven en sporters daarbij de reis naar Parijs, waarbij ze zich onderweg verbeteren en fan van elkaar worden. De reis kan een figuurlijke zijn, maar ook leiden tot een ontmoeting op de Spelen in Parijs in 2024.

CULTUUR IN DE ACHTERHOEK

Jazeker; creativiteit is enorm belangrijk bij het oplossen van juridische vraagstukken. Of noem het ‘out of the box’ denken. Wij zijn groot fan van regionale culturele activiteiten. Het betekent plezier voor de inwoners van Doetinchem en omgeving. Wij dragen graag ons steentje bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van culturele activiteiten in onze regio.