Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

SRE Vastgoedgroep koopt tweede deel Marikenstraat

21.12.2021

 

Ons kantoor heeft de aankoop en de samenwerking tussen de investeerders en SRE Vastgoedgroep mogen begeleiden. Wij hebben daarin een converteerbare obligatielening opgesteld en gepresenteerd aan de investeerders. Dit is redelijk uniek in de markt, want je ziet niet vaak een samenwerking op deze schaal en in deze vorm plaatsvinden.

 

Het eerste gedeelte van de Marikenstraat is in 2019 al aangekocht door SRE Vastgoedgroep en nu met het tweede deel heeft SRE dus de volledige winkelstraat in eigendom. De kracht van SRE is onder andere ervoor te zorgen dat de in hun beheer zijnde panden maximaal rendement draaien en optimaal en duurzaam beheerd worden.

 

BAX adviseert SRE Vastgoedgroep op fiscaal juridisch gebied met betrekking tot de vastgoedovernames en de structurering van diverse maatschappijen binnen de groep.

 

Door deze succesvolle samenwerking hebben we een mooi resultaat tot stand kunnen brengen!

 

 

Ga terug