Menu

Contractenrecht

 

Het contractenrecht omvat het geven van advies bij het opstellen, beoordelen en beëindigen van overeenkomsten, alsmede het procederen daarover in geval van een geschil.

U KUNT OP ONS REKENEN BIJ ZAKEN OP HET GEBIED VAN OVEREENKOMSTEN

 

  • opstellen en beoordelen van contracten (agentuur-, distributie-, franchise-, geheimhoudings-, management-, samenwerkings-, vaststellingsovereenkomsten etc.);
  • het opstellen van algemene voorwaarden;
  • het adviseren en procederen in geval van geschillen, bij de uitvoering of beëindiging van contracten (exoneraties, garanties, aansprakelijkheid, ingebrekestelling en verzuim, (niet) nakoming, opschorting, non-conformiteit, handelsgeschillen, etc.).

 

Onze fullservice formule, de interne samenwerking tussen onze juridische en belastingkundige specialismen, is uniek in de Achterhoek. Indien uw zaak meerdere raakvlakken met andere rechtsgebieden bestrijkt, brengen wij kennis uit verschillende rechtsgebieden bijeen.

 

Heeft u vragen over het contractenrecht? Neem contact op met Bjorn HarbersMaarten KorthuisAnnemieke WiltinkFokke Voerman of Michelle van Bindsbergen.

 

Blogs

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens