Menu

Faillissementsrecht

 

Gezond ondernemen betekent onnodige risico’s vermijden en beperken. Het tijdig herstructureren van uw onderneming kan een middel zijn om de risico’s te spreiden. De advocaten van BAX hebben veel ervaring als curator en nemen deze ervaring mee in deskundig advies.

U KUNT OP ONS REKENEN BIJ ZAKEN RONDOM FAILLISSEMENTSRECHT

 

  • verrichten van werkzaamheden als curator/bewindvoerder in faillissementen en surseances van betaling;
  • risicoanalyse van bedrijven in moeilijkheden;
  • (onderhandse) schuldregelingen met crediteuren;
  • herstructurering, herfinanciering en/of bedrijfssanering;
  • begeleiding bij het realiseren van een doorstart in en buiten faillissement;
  • acquisities en desinvesteringen bij insolventie;
  • advies bij faillissementsaanvraag;
  • bestuurdersaansprakelijkheid, misbruikwetgeving en actio pauliana.

 

Onze fullservice formule, de interne samenwerking tussen onze juridische en belastingkundige specialismen, is uniek in de Achterhoek. Indien uw zaak meerdere raakvlakken met andere rechtsgebieden bestrijkt, brengen wij kennis uit verschillende rechtsgebieden bijeen.

 

Wilt u meer weten over faillissementsrecht? Neem contact op met Vincent Jongerius, Mike Timmer of Bjorn Harbers.

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens

Ondanks het feit dat BAX advocaten belastingkundigen de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. BAX advocaten belastingkundigen is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. BAX advocaten belastingkundigen is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via Internet alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend.