Menu

Circuit voor ondernemers

 

Onze visie op netwerken? We willen met ondernemers praten, ze echt leren kennen en ook horen wat er leeft. Daarom bewegen we ons actief in de kringen waar ondernemers elkaar ontmoeten. Daar maken we graag tijd voor vrij.

Achterhoekbiz

AchterhoekBIZ

 

De AchterhoekBIZniZZ Club sluit aan bij de wensen van ondernemers, dit blijkt uit het feit dat ca. 130 Achterhoekse ondernemers inmiddels lid zijn geworden. 

De missie van de AchterhoekBIZniZZ Club is kennis delen, ‘Achterhoeks’ ondernemen versterken en innovatieve ideeèˆn ontwikkelen en volgen.

Het doel van iedere bijeenkomst:

• Regionaal ontdekken en verbinden

• Maatwerknetwerk initièˆren

• Inspiratie opdoen

• Trends en actualiteiten delen

Ga naar de website van AchterhoekBIZ

 

VNO-NCW Midden

 

VNONCW

VNO-NCW Midden is dé slagvaardige vereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland. De vereniging telt circa 2.000 directe leden en indirect circa 30.000 bedrijven die zijn aangesloten via de landelijke vereniging VNO-NCW.

Ga naar de website van VNO-NCW Midden

 

IG&D

 

IG&D

IG&D is hét platform voor bedrijven en organisaties die binnen de gemeente Doetinchem activiteiten ontplooien voor de industrie, groothandel en dienstverlening. Minke Hissink is lid van het bestuur van de Stichting Parkmanagement Bedrijventerrein De Huet van IG&D.

Ga naar de website van IG&D

 

M8erhoek

 

m8chterhoek

Stichting M8erhoek helpt bedrijven om een invulling te geven aan een maatschappelijk betrokken manier van ondernemen. Maatschappelijke organisaties worden geholpen om hun activiteiten met ondersteuning uit het bedrijfsleven te optimaliseren. Deelnemende bedrijven kunnen het predicaat 'Maatschappelijk Betrokken Ondernemer' voeren en daarmee hun verbinding met het maatschappelijke segment zichtbaar maken. Mike Timmer is lid van het bestuur van M8erhoek en zit in het comité van de M8erhoekse Beursvloer.

Ga naar de website van M8erhoek

 

BedrijvenQluster AchterhoekBedrijenqluster

 

BedrijvenQluster Achterhoek is een kennisplatform van en voor bedrijven in de Achterhoek. Het platform wil alle bedrijven die lid zijn sterker maken door middel van kennisontwikkeling, kennisvergroting en kennisuitwisseling. Dit gebeurt door themagerichte masterclasses, bijeenkomsten en het delen van kennis binnen het netwerk. Daarnaast biedt het platform een informeel businessnetwerk rond topsport, in het bijzonder volleybalteam Orion. Deelnemers hebben gratig toegang tot alle wedstrijden en daarmee tot het zakelijke netwerk.

 

Vastgoedbalie

 

Vastgoedbalie

De Vastgoedbalie is een uniek samenwerkingsplatform van zelfstandig opererende bedrijven, met kennis en expertise op uiteenlopende gebieden. Het platform heeft een passende oplossing voor elke vraag op het gebied van vastgoed en verduurzaming. De Vastgoedbalie biedt een compleet pakket: het ontzorgen van Verenigingen van Eigenaren van A tot Z met betrekking tot duurzaamheid.

Ga naar de website van Vastgoedbalie

 

Fitste Bedrijf van de Achterhoek

 

Fitste bedrijf van de Achterhoek logo

Het Fitste bedrijf van De Achterhoek is een club ambitieuze Achterhoekse ondernemers die elkaar inspireren, motiveren en uitdagen om vitaliteit te integreren in hun organisaties. Praktisch, toegankelijk en tegelijkertijd met lef en oog op de toekomst. Geen alledaagse netwerkclub, maar een community van professionals met een missie: meer fitte medewerkers op de werkvloer en een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven.

Ga naar de website van Fitste Bedrijf van De Achterhoek

 

Brookz 

 

Brookz

BAX is businesspartner van Brookz. Brookz is met ruim 35.000+ ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland.

Brookz is 100% onafhankelijk en brengt sinds 2007 ondernemers, investeerders en adviseurs direct met elkaar in contact.
Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht