Menu

Circuit voor ondernemers

 

Onze visie op netwerken? We willen met ondernemers praten, ze echt leren kennen en ook horen wat er leeft. Daarom bewegen we ons actief in de kringen waar ondernemers elkaar ontmoeten. Daar maken we graag tijd voor vrij.

VNO-NCW Midden

 

VNONCW

VNO-NCW Midden is dé slagvaardige vereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland. De vereniging telt circa 2.000 directe leden en indirect circa 30.000 bedrijven die zijn aangesloten via de landelijke vereniging VNO-NCW.

Ga naar de website van VNO-NCW Midden

 

IG&D

 

IG&D

IG&D is hét platform voor bedrijven en organisaties die binnen de gemeente Doetinchem activiteiten ontplooien voor de industrie, groothandel en dienstverlening. Minke Hissink is lid van het bestuur van de Stichting Parkmanagement Bedrijventerrein De Huet van IG&D.

Ga naar de website van IG&D

 

M8erhoek

 

m8chterhoek

Stichting M8erhoek helpt bedrijven om een invulling te geven aan een maatschappelijk betrokken manier van ondernemen. Maatschappelijke organisaties worden geholpen om hun activiteiten met ondersteuning uit het bedrijfsleven te optimaliseren. Deelnemende bedrijven kunnen het predicaat 'Maatschappelijk Betrokken Ondernemer' voeren en daarmee hun verbinding met het maatschappelijke segment zichtbaar maken. Mike Timmer is lid van het bestuur van M8erhoek en zit in het comité van de M8erhoekse Beursvloer.

Ga naar de website van M8erhoek

 

BedrijvenQluster AchterhoekBedrijenqluster

 

 

 

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht

Te-recht. Ter zake. tezamen.

Heeft u een vraag? Neem direct contact op met één van onze specialisten.

 

Contact opnemen