Menu

Marthe Ceelen

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Marthe Ceelen

 

Telefoon

0314-375 500

 

Volg mij via

 

Opleiding te

Universiteit Maastricht

 

Rechtsgebieden

  • Personen- en Familierecht
  • Erfrecht
  • Mediator

 

Specialisaties

Marthe Ceelen heeft in het rechtsgebieden-register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Functie

Advocaat en mediator

 

E-mail

m.ceelen@baxadvocaten.nl

 

Fax

0314 - 332 148

 

Secretaresse

Jet Gerritsen

 

Lid van / nevenfuncties

 

 

 Marthe Ceelen_BAX                                                               

 


Personen- en familierecht

De tijd rond een echtscheiding is meestal een emotioneel beladen periode. Een mediator en echtscheidingsadvocaat staat u vakkundig bij gedurende dit traject en helpt u rationeel om alle zaken op orde te krijgen. Marthe is tevens opgeleid als mediator en is er voor u om al uw vragen te beantwoorden, tussen u en uw (ex)partner te bemiddelen en u (juridisch) te ondersteunen, zoals bij het opstellen van een ouderschapsplan, verdelen van de inboedel en financiën, alimentatie etc. Neem gerust contact op.

 

Erfrecht

Op het moment dat een familielid of uw partner overlijdt, moet er veel geregeld worden. Het afhandelen van een erfenis kan een complexe aangelegenheid zijn. Heeft u problemen bij de verdeling van een erfenis? Wat de verdeling van een nalatenschap vaak ingewikkeld maakt zijn de familiebanden, maar ook om andere redenen kan discussie ontstaan over de juiste verdeling. Voor het behartigen van uw belangen is gespecialiseerde kennis noodzakelijk. Met haar jarenlange ervaring staat gespecialiseerde erfrecht advocaat Marthe u graag bij.

 

Blogs Marthe Ceelen

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens