Menu

Bjorn Harbers

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Bjorn Harbers

 

Telefoon

0314 - 375 541

 

Fax

0314 - 332 148

 

E-mail

b.harbers@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat, curator en partner

 

Advocaat sinds

2001

 

Faillissementsmedewerkster

Anne Kothuis

 

Secretaresse

Angeli de Groot

 

 

 

 

Volg mij via

 

Bjorn Harbers - BAX


Bjorn_Sport

 
Rechtsgebieden
  • Ondernemingsrecht
  • Faillissements-/Insolventierecht
  • Contractenrecht

 

Specialisaties

Bjorn Harbers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te

  • Universiteit Nijmegen
  • Grotius opleiding Insolventierecht

 

Lid van / nevenfuncties

Ondernemingsrecht

Advies bij fusies, contracten, overnames, reorganisaties, maar ook bij zakelijke geschillen; het ondernemingsrecht is een van de specialisaties van Bjorn. Het is een omvangrijk rechtsgebied dat veel raakvlakken heeft met andere rechtsgebieden, waaronder het fiscaal recht. Hier komt dan ook de nauwe samenwerking tussen onze advocaten en belastingkundigen goed tot zijn recht. Bent u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde advocaat ondernemingsrecht, dan bent u bij hem aan het juiste adres.

 

Faillissementsrecht

Dreigt er een faillissement en zoekt u naar manieren om een faillissement te voorkomen? Of wilt u een faillissement aanvragen of verweer voeren tegen een faillietverklaring, dan adviseert Bjorn u graag over de beste aanpak en strategie. Doordat hij zelf regelmatig wordt aangesteld als curator in een faillissement, beschikt hij over zeer ruime ervaring op dit gebied. Hierdoor kan hij advies bieden vanuit verschillende perspectieven van de zaak. Neem gerust contact op.

 

Blogs Bjorn Harbers

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens