Menu

Fokke Voerman

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Fokke Voerman

 

Telefoon

0314 - 375 516

 

Fax

0314 - 332 148

 

E-mail

f.voerman@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat

 

Advocaat sinds

1992

 

Secretaresse

Mieke Weetink

 

 

 

Volg mij via

 

Fokke Voerman - BAX


Fokke  
Rechtsgebieden
  • Huurrecht
  • Bestuursrecht
  • Contractenrecht

 

Specialisaties

Fokke Voerman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Algemene praktijk

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te

  • Universiteit Nijmegen

Huurrecht

Het Nederlandse huurrecht kent een zeer uitgebreide wettelijke regeling. In Nederland zijn verhuurders van onroerend goed gebonden aan strikte regels en genieten huurders van onroerend goed over het algemeen van huurbescherming.  Een advocaat gespecialiseerd in het huurrecht helpt bij het opstellen of nakijken van een huurcontract of treedt voor u op wanneer een geschil ontstaat tussen de huurder en verhuurder. Fokke staat u graag bij met zijn specialistische kennis op het gebied van huurrecht.

 

Bestuursrecht

Het bestuursrecht gaat over het handelen van de overheid in relatie tot natuurlijke personen en rechtspersonen. Het recht strekt zich uit van de vaststelling van bestemmingsplannen en de uitstoot van afvalstoffen tot de verlening van subsidies, het toekennen van uitkeringen en het beschermen van de openbare orde en veiligheid. Een complex rechtsgebied met strikte termijnen. Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde advocaat bestuursrecht? Neem dan gerust contact op met Fokke.

 

Blogs Fokke Voerman

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens