Menu

Maarten Korthuis

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Maarten Korthuis

 

Telefoon

0314 - 375 510

 

Fax

0314 - 332 148

 

E-mail

m.korthuis@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat

 

Advocaat sinds

1993

 

Secretaresse

Angeli de Groot

 

 

 

Volg mij via

 

Maarten Korthuis - BAX


Maarten_sport  

Rechtsgebieden

  • Intellectueel eigendomsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Contractenrecht

 

Specialisaties

Maarten Korthuis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te

  • Universiteit Leiden en Parijs
  • Grotius opleiding Benelux, Europees & Internationaal Merkenrecht

 

Lid van / nevenfuncties


Intellectueel eigendomstrecht

Intellectueel eigendomsrecht is de verzamelnaam voor rechten op intellectuele creaties. Denk bijvoorbeeld aan muziek, merken, vormgeving, uitvindingen, teksten en foto’s. Onder het IE-recht vallen onder andere het auteursrecht, het merkenrecht, het handelsnaamrecht en het octrooirecht. Bent u ondernemer en wilt u advies over hoe u uw producten of dienstverlening (merk, ontwerp of formule) het best kunt beschermen tegen illegale nabootsing, of bent u de artistieke maker van een intellectuele creatie en heeft u te maken met een inbreuk op uw IE-recht, dan helpt Maarten u graag verder. Neem gerust contact met hem op.

 

Arbeidsrecht

Zodra sprake is van een arbeidsovereenkomst hebben de betrokken partijen te maken met het arbeidsrecht, geregeld in het Burgerlijk Wetboek. Het arbeidsrecht regelt onder meer de rechten en plichten van zowel werkgevers als werknemers, de regels omtrent arbeidsovereenkomsten voor bepaalde – en onbepaalde tijd en de eisen die worden gesteld aan ontslag en het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Indien u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht, dan bent u bij Maarten aan het juiste adres.

 

Blogs Maarten Korthuis

 

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens