Menu

Michiel Deppenbroek

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Michiel Deppenbroek

 

Telefoon

0314 - 375 516

 

Fax

0314 - 332 148

 

E-mail

m.deppenbroek@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat

 

Advocaat sinds

2003

 

Secretaresse

Mieke Weetink

 

 

 

Volg mij via

Michiel Deppenbroek - BAX


Rechtsgebieden
  • Ondernemingsrecht
  • Huurrecht
  • Bouwrecht
  • Verbintenissenrecht

 

Specialisatie

Michiel Deppenbroek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

 

  • Algemene praktijk

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te
  • Universiteit Nijmegen

 

Lid van / nevenfuncties
  • College van Afgevaardigden Orde van Advocaten

Huurrecht

Een huurovereenkomst komt tot stand als de verhuurder zich verbindt om een bepaalde zaak of een gedeelte daarvan in gebruik te verstrekken en de huurder zich daartegenover verbindt tot een tegenprestatie. Een advocaat gespecialiseerd in het huurrecht helpt bij het opstellen of nakijken van een huurcontract of treedt voor u op wanneer een geschil ontstaat tussen de huurder en verhuurder. Michiel staat u graag bij met zijn specialistische kennis op het gebied van huurrecht.

 

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens