Menu

Mike Timmer

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam
Mike Timmer

Telefoon
0314 - 375 513

Fax
0314 - 332 148

 

E-mail
m.timmer@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat, curator en partner

 

Advocaat sinds
1997

Secretaresse
Jet Gerritsen

 

 

Volg mij via

 

Mike Timmer - BAX


Mike_Sport

 

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Faillissementsrecht

 

Specialisaties

Mike Timmer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te

  • Universiteit Nijmegen


Lid van / nevenfuncties


Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht regelt onder andere de rechten en plichten van zowel werkgevers als werknemers, de regels omtrent arbeidsovereenkomsten voor bepaalde – en onbepaalde tijd en de eisen die worden gesteld aan ontslag en het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Het arbeidsrecht is voortdurend aan verandering onderhevig. Als arbeidsrechtspecialist blijft Mike voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen, waardoor hij u goed kan adviseren. Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht, neem dan gerust contact met hem op.

 

Ondernemingsrecht

Het omvangrijke rechtsgebied ondernemingsrecht staat niet op zichzelf. Onder het ondernemingsrecht vallen uiteenlopende zaken: van de oprichting van een BV, de herstructurering van een bedrijf, tot een geschil tussen aandeelhouders. Het heeft vele vertakkingen naar onder andere arbeidsrecht en fiscaal recht. Door intensieve samenwerking tussen de advocaten en belastingkundigen binnen BAX streven wij naar het beste resultaat voor u. Uw vraagstuk is bij Mike in goede handen.

 

Blogs Mike Timmer

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens