Menu

Vincent Jongerius

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Vincent Jongerius

 

Telefoon afd. faillissementen

0314 - 375 541

 

Telefoon

0314 - 375 510

 

Fax

0314 - 332 148

 

E-mail

v.jongerius@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat en curator 

 

Advocaat sinds

1990

 

Faillissementsmedewerkster & secretaresse

Anne Kothuis

 

 

 

 

Volg mij via

Vincent Jongerius - BAX


Vincent_Sport

 
Rechtsgebieden
  • Arbeidsrecht
  • Faillissements-/Insolventierecht
  • Huurrecht

 

Specialisaties

Vincent Jongerius heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te
  • Universiteit Rotterdam
  • Grotius opleiding Insolventierecht

 

Lid van / nevenfuncties
  • VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland)
  • Insolad (Vereniging van insolventierecht advocaten)
  • VAARA (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem)

 


Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht gaat over afspraken die een werkgever en werknemer met elkaar maken. Het gaat over de regels die gelden in een dienstverband: over reorganisaties, individuele- en collectieve ontslagen, ziekte, arbeidsongeschiktheid en cao’s. Omdat het arbeidsrecht voortdurend aan verandering onderhevig is, zijn specialisten op dit vakgebied geboden. Als arbeidsrechtspecialist blijft Vincent voortdurend op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen, waardoor hij u goed kan adviseren. 

 

Faillissementsrecht

Wilt u advies bij het aanvragen van het faillissement van een debiteur die zijn schulden niet betaalt of wellicht van uw eigen onderneming, of verweer voeren tegen een faillietverklaring, dan adviseert Vincent u graag over de beste aanpak en strategie. Doordat hij zelf regelmatig wordt aangesteld als curator in een faillissement, beschikt hij over zeer ruime ervaring op dit gebied. Hierdoor kan hij advies bieden vanuit verschillende perspectieven van de zaak. Neem gerust contact op.

 

Blogs Vincent Jongerius

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens