Menu

Vacature belastingkundige/fiscalist

 

Bedrijfsomschrijving:

Als Belastingkundige ga je aan de slag bij een gerenommeerde speler in de fiscale adviespraktijk. De organisatie kenmerkt zich door haar klantgerichte en persoonlijke aanpak en vooral door kwalitatief hoogwaardig advies.

BAX advocaten belastingkundigen

 

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken. Onze samenwerking tussen dertien advocaten, twee fiscaal juristen én een team van juridisch medewerkers en stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek.

De basis van ons DNA is onze topsportersmentaliteit. Daarnaast is BAX maatschappelijk betrokken en zetten wij ons met verschillende projecten via onze Stichting BAX2Give, op sportieve wijze in voor het goede doel.

 

Wat breng je mee?

 

Je staat onze klanten bij in uiteenlopende fiscale vraagstukken in onder andere de vastgoed rechtspraktijk en eventueel DGA advies. Korte lijnen, snel schakelen en samenwerken staan bij ons voorop. Je werkt klantgericht. Binnen kantoor heerst een informele sfeer en zijn er volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Als fiscalist voer je zelfstandig praktijk in alle facetten en ben je een waardige sparringpartner voor klanten. Ben jij analytisch sterk, heb je een maatschappelijk betrokken hart en passen de steekwoorden, ondernemend, gedreven, competitief, sportief en positief ingesteld bij je, dan komen we graag met je in gesprek.

 

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde opleiding fiscaal recht;

 • Voldoende kennis vanuit het notariaat;

 • BTW-kennis is een pre;

 • Minimaal 3 jaar relevante vakinhoudelijke werkervaring.

   

Wat bieden wij jou?

 

Onderscheidend én de beste in ons vak zijn. Onze ambitie is wereldkampioen in de Achterhoek te zijn. Ook een goede werk-privé balans vinden wij belangrijk. Het leven draait niet alleen om werk.

 

Verder mag je verwachten:

 • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • parttime/fulltime dienstverband;

 • de gelegenheid om je verder te specialiseren;

 • de ruimte en de middelen om een praktijk op en uit te bouwen en daarbinnen je eigen accenten aan te brengen;

 • verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te vallen;

 • ondersteunende afdelingen die jou faciliteren;

 • een plaats in een team van ambitieuze, enthousiaste en vitale collega’s;

 • tijd voor ontspanning met o.a. (sportieve) kantooruitjes en de mogelijkheid wekelijks te sporten.

 

Direct solliciteren of meer weten?

 

Herken jij je in dit profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae naar m.timmer@baxadvocaten.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mike Timmer via telefoonnummer 06-39 57 44 14.

 

Daarnaast zoeken wij ook nieuwe collega's voor de volgende functie(s): fiscaal juridisch medewerker.

Medewerkers ontmoeten

Medewerkers ontmoeten

De interne samenwerking tussen dertien advocaten, een fiscaaljurist en een team van stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek.

Medewerkers

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht