Menu

Werken bij BAX

 

Vacatures

 

BAX is regelmatig op zoek naar juristen en belastingkundigen met een topsportersmentaliteit. Versta je het vak en voel je je thuis in een ambitieuze en oprechte 9+ organisatie? Ben je sociaal en een open gesprekspartner? Dan is BAX advocaten belastingkundigen op zoek naar jou!

VACATURES

 
Wij zijn altijd op zoek naar toptalent en staan open voor een kennismakingsgesprek, ook als er geen vacature open staat. 
 

 

 

Zoek je een stageplek?

 

BAX advocaten belastingkundigen groeit. In omzet, marktaandeel en mogelijkheden. Daarom maken we graag kennis met gedreven en enthousiaste studenten. Wil jij je steentje bijdragen aan onze organisatie en tegelijkertijd kennis en ervaring opdoen?


We komen graag met je in contact

 

 

Open sollicitatie

 

Staat de vacature waar jouw belangstelling naar uitgaat niet vermeld? BAX is regelmatig op zoek naar professionals. Ben jij jurist of belastingkundige? Met ervaring of als starter? Wij nodigen je van harte uit om een brief te sturen.

 

Stuur direct je open sollicitatie

 

 

COLLEGA'S AAN HET WOORD

 

Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus. Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij zijn een open en informeel kantoor en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.

 

Collega's aan het woord

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht