Menu

Werken bij BAX

 

Vacatures

 

BAX is regelmatig op zoek naar juristen en belastingkundigen met een topsportersmentaliteit. Versta je het vak en voel je je thuis in een ambitieuze en oprechte 9+ organisatie? Ben je sociaal en een open gesprekspartner? Dan is BAX advocaten belastingkundigen op zoek naar jou!

Vacature advocaat personen- en familierecht

 
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie: Advocaat Personen- en familierecht. Herken jij je in onderstaand profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek?
 

Bekijk de vacature

 

Vacature belastingkundige/fiscalist

 

Als Belastingkundige ga je aan de slag bij een gerenommeerde speler in de fiscale adviespraktijk. De organisatie kenmerkt zich door haar klantgerichte en persoonlijke aanpak en vooral door kwalitatief hoogwaardig advies.

 

Solliciteer direct

 

Zoek je een stageplek?

 

BAX advocaten belastingkundigen groeit. In omzet, marktaandeel en mogelijkheden. Daarom maken we graag kennis met gedreven en enthousiaste studenten. Wil jij je steentje bijdragen aan onze organisatie en tegelijkertijd kennis en ervaring opdoen?


We komen graag met je in contact

 

Open sollicitatie

 

Staat de vacature waar jouw belangstelling naar uitgaat niet vermeld? BAX is regelmatig op zoek naar professionals. Ben jij jurist of belastingkundige? Met ervaring of als starter? Wij nodigen je van harte uit om een brief te sturen.

 

Stuur direct je open sollicitatie

Vacature belastingkundige/fiscalist

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht