Menu

Zaken in de Achterhoek

 

BAX advocaten belastingkundigen staat u graag met raad en daad terzijde. We gaan erop uit om ondernemers te ontmoeten. Wij delen onze kennis en benutten daarbij de kracht van social media. Met de nieuwsbrief en onze openhartige blogs blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen in ons werkveld.

achterhoekse roots

 

BAX advocaten belastingkundigen is opgericht in 1975 als advocatenkantoor in Doetinchem. Daarnaast bestonden twee vestigingen onder de naam Bax & Van Herpt Advocaten in Arnhem en Zutphen. In 1994 is besloten de krachten te bundelen om vanuit één krachtig kantoor in Doetinchem zowel de juridische als fiscale werkzaamheden uit te voeren. Daarmee is BAX al meer dan 40 jaar in de Achterhoek gevestigd.

 

Sinds zomer 2012 vindt u BAX advocaten belastingkundigen in het pand waar we ooit zijn begonnen. Na een grondige verbouwing en modernisering past dit ruime en moderne kantoor, aan de Edisonstraat 86-88, weer helemaal bij BAX. Met een zichtlocatie net buiten het centrum van Doetinchem zijn we eenvoudig bereikbaar.

 

Onze topsportersmentaliteit

 

De basis van het BAX-DNA is onze topsportersmentaliteit. Wij gedragen ons zoals u van een echte sporter mag verwachten: wij zijn hard en fair, leven de regels na en met respect voor onze tegenstanders gaan wij de strijd aan om het beste resultaat te bereiken. Dat is ook de reden waarom wij ons graag verbinden aan goede doelen door middel van sportieve activiteiten. 

 

BAX2Give

 

Als advocaten en belastingkundigen kunnen wij niet tegen onrecht. Daarom zetten wij onze gezamenlijke passie in voor goede initiatieven. Een aantal van onze medewerkers hebben in 2013 de stichting BAX2Give opgericht. De Stichting heeft tot doel het ondersteunen en organiseren van allerhande (sportieve) activiteiten ten behoeve van verschillende goede doelen.

 

BAX4Sports

 

Er zijn in de Achterhoek mensen en groepen die onze topsportersmentaliteit delen. Zowel op sportief als op cultureel gebied. Zonder sponsorgelden kunnen zij hun topprestaties niet verrichten. BAX advocaten belastingkundigen vindt het belangrijk dat topsporters en creatieve toppers in onze Oost-Nederlandse regio worden ondersteund. Voor het behoud van onze veelzijdige samenleving. Lees meer over BAX4Sports.

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht