Menu

BAX2Give

 

In juni 2013 is door een aantal medewerkers van BAX de Stichting BAX2Give opgericht. De stichting heeft tot doel het ondersteunen en organiseren van allerhande (sportieve) activiteiten ten behoeve van verschillende goede doelen.

Inspannen voor goede zaken

 

Wellicht bent u bekend met het feit dat BAX advocaten belastingkundigen zich al jaren op sportieve wijze inzet voor goede doelen. Bij voorkeur niet enkel door het geven van geld, maar door het organiseren van (sportieve) activiteiten waarbij wij ons, samen met onze relaties, inspannen voor de goede zaak.

 

In 2013 is de aftrap gegeven door de "Elfstedenrun" te organiseren in het kader van de landelijke actie van 3FM Serious Request. Ruim 50 Achterhoekers renden van 21 op 22 december 2013 de Friese Elfstedentocht.

 

In 2014 heeft de Stichting BAX2Give het “Coast2Coast”-evenement georganiseerd. De deelnemers van dit hardloopevenement liepen in 2014 over het strand van Hoek van Holland, via Den Helder, naar de Grote Markt in Haarlem. Met dit evenement werd € 22.852,51 opgehaald voor de 3FM Serious Request actie.

 

Ook in de komende jaren zal BAX2Give zich structureel in blijven zetten voor goede doelen! 

 

Ga naar de website van BAX2Give

 

baxSR

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht

Te-recht. Ter zake. tezamen.

Heeft u een vraag? Neem direct contact op met één van onze specialisten.

 

Contact opnemen