Menu

BAX2Give

 

In juni 2013 is door een aantal medewerkers van BAX de Stichting BAX2Give opgericht. De stichting heeft tot doel het ondersteunen en organiseren van allerhande (sportieve) activiteiten ten behoeve van verschillende goede doelen.

Inspannen voor goede zaken

 

Wellicht bent u bekend met het feit dat BAX advocaten belastingkundigen zich al jaren op sportieve wijze inzet voor goede doelen. Bij voorkeur niet enkel door het geven van geld, maar door het organiseren van (sportieve) activiteiten waarbij wij ons, samen met onze relaties, inspannen voor de goede zaak.

 

 

Edities BAX2Give

  • In 2013 is de aftrap gegeven door de "Elfstedenrun" te organiseren in het kader van de landelijke actie van 3FM Serious Request. Ruim 50 Achterhoekers renden van 21 op 22 december 2013 de Friese Elfstedentocht.
  • In 2014 heeft de Stichting BAX2Give het “Coast2Coast”-evenement georganiseerd. De deelnemers van dit hardloopevenement liepen in 2014 over het strand van Hoek van Holland, via Den Helder, naar de Grote Markt in Haarlem. Met dit evenement werd € 22.852,51 opgehaald voor de 3FM Serious Request actie.
  • In 2015 hebben alle deelnemers op 19 en 20 december een groot deel van het Pieterpad hardlopend afgelegd tijdens "2TheTop Trail" met in totaal 492 km.
  • In 2016 was de editie "Back2Home" en hebben de deelnemers op 26 en 27 november een route rondom de goede doelen in de Achterhoek afgelegd.
  • In 2017 is het evenement uitgebreid met fietsers. In het weekend van 25 en 26 november ging de BAX2Give-karavaan tijdens "Run2Care" door de Achterhoek, Nijmegen en Veluwe.
  • In 2019 werd er op 22 en 23 juni een nieuw evenement georganiseerd. Tijdens "Care4Life" gingen deelnemers hardlopend en fietsend van Maastricht naar Doetinchem een gevarieerde route afleggen.
  • In 2022 gaan we er weer voor. Op 18 en 19 juni 2022 start een grote groep hardlopers vanuit Duitsland om een route van 250 km af te leggen tijdens 'MakeMemories'. 

 

De goede doelen die wij steunen zijn onder andere:

 

Ook in de komende jaren zal BAX2Give zich structureel in blijven zetten voor goede doelen! 

 

Ga naar de website van BAX2Give

 

bax

 

 

 

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht