Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX Survivalrun 2020

22.11.2019

 

Op 1 & 2 februari 2020 is het weer zover: de BAX Survivalrun in Gendringen. Kracht, conditie en doorzettingsvermogen zijn nodig om deze tot een goed einde te volbrengen. Samen gaan we voor de winst!

 

BAX Survivalrun

De survivalrun bestaat in Gendringen uit een 5, 9 of 13 km lang parcours met uitdagende natuurlijke en opgebouwde hindernissen. Voor het uitlopen van de run is beheersing van de basis survivalruntechnieken, denk aan apenhang, swing-over of voetklem, nodig. De start en finish is op het atletiekterrein van Atletico '73, Waalstraat 5 te Gendringen. Het parcours gaat door het bosrijke recreatiegebied Engbergen en over de landerijen van het buitengebied van Sinderen. Begeleiders en publiek kunnen de deelnemers volgen tijdens de run door de aangegeven fietsroute.

 

 

Aanmelden


Inschrijven voor de BAX Survivalrun kan via www.survivalgendringen.nl. Wees er snel bij, want vol is vol.

 

BAX4Sports

Er zijn in de Achterhoek mensen en groepen die onze topsportersmentaliteit delen. Zowel op sportief als op cultureel gebied. Zonder sponsorgelden kunnen zij hun topprestaties niet verrichten. Wij vinden het belangrijk dat topsporters en creatieve toppers in onze Oost-Nederlandse regio worden ondersteund. Voor het behoud van onze veelzijdige samenleving.

 

Tags: baxsurvivalrun, samenstrijden, gendringen, sponsoring, survival

 

Ga terug