Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX juridische partner Special Olympics 2018

17.10.2016

 

De Achterhoek mag zich trotse gastheer noemen voor de Special Olympics Nationale Spelen in 2018; het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. BAX advocaten belastingkundigen is door de initiatiefnemers gevraagd om haar te ondersteunen op juridisch gebied en BAX heeft hen met open armen ontvangen.


Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018


Special Olympics is ’s werelds grootste sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wekelijks sporten er meer dan 4 miljoen sporters in meer dan 170 landen die onder begeleiding zijn van miljoenen vrijwilligers. Op 8, 9 en 10 juni 2018 worden de volgende Nationale Special Olympics georganiseerd in de Achterhoek. Hiermee wil de regio een bijdrage leveren aan een sportevenement met allure, waar mensen met een verstandelijke beperking in de spotlights gezet worden en sportief meedoen mogelijk wordt gemaakt voor iedereen. Een jaar eerder, in juni 2017, zullen ook de regionale Special Olympics plaatsvinden in de Achterhoek.

 

Wilt u graag meer weten over Special Olympics of de werkwijze van BAX advocaten belastingkundigen? Onze specialisten staan u graag met raad en daad terzijde. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga naar de website van Special Olympics 2018.
 

 

 

Ga terug