Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Fitste bedrijf van De Achterhoek

01.10.2019

 

Samen met Fongers & Fongers en Seppworks zijn wij een nieuw initiatief gestart: Het Fitste bedrijf van De Achterhoek.

 

Of de Achterhoek een krimpregio is of niet, voor iedere organisatie blijft het een uitdaging om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden. Een bedrijf dat vitaliteit belangrijk vindt heeft net een streepje voor op anderen die dat niet doen. Een organisatie met fitte medewerkers kent veel voordelen; zoals betrokken en productieve medewerkers, een positief imago en er is minder ziekteverzuim. 

 

Het Fitste bedrijf van De Achterhoek helpt bedrijven tijdens actieve en inspirerende bijeenkomsten bij het initiëren van initiatieven, biedt handvatten en fungeert als sparringpartner. 

 

Kennispartner

Mike Timmer: “Als kennispartner van Fitste bedrijf van De Achterhoek kijken wij naar vitaliteit vanuit een juridisch perspectief. Om verschillende redenen kan de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers in gevaar komen. Denk aan bijvoorbeeld levensstijl, verslaving, financiële problemen en (werk)stress. Voor een deel liggen deze risico’s buiten het werkterrein van de werkgever. In hoeverre kan en mag je invloed uitoefenen op de vitaliteit van medewerkers en welke juridische gronden bestaan daarvoor?”

 

Samen voor een vitale Achterhoek!

Het Fitste bedrijf van De Achterhoek is een club ambitieuze Achterhoekse ondernemers die elkaar inspireren, motiveren en uitdagen om vitaliteit te integreren in hun organisaties. Praktisch, toegankelijk en tegelijkertijd met lef en oog op de toekomst. Geen alledaagse netwerkclub, maar een community van professionals met een missie: meer fitte medewerkers op de werkvloer en een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven.

 

Achterhoekse ontmoetingen

Trots op en in de Achterhoek, dat zijn wij. Wij komen graag samen om van elkaar te leren en met elkaar mee te denken om verder te komen.

 

Dit doen we met bijeenkomsten aan de hand van actuele thema’s en uitdagende vraagstukken in een unieke verrassende setting. Bent u manager, eigenaar of HR-professional die betrokken is bij de in- en doorstroom en ontwikkeling van personeel? De eerstvolgende (kosteloze) inspiratiesessie is op donderdag 7 november 2019 waarin trendwatcher Lieke Lamb meer vertelt over welke trends zij ziet op het gebied van vitaliteit en anwoord geeft op de vraag: is vitaliteit een hype of prioriteit? 

 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en de aanmeldprocedure op www.fbda.nl.

Fitste bedrijf van de Achterhoek logo

 

 

 

 

Tags: Nieuws, vitaliteit, fitstebedrijfvandeachterhoek, duurzameinzetbaarheid, seppworks, fongers&fongers

 

Ga terug