Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Het is bijna zover: BAX2Give Back2Home

17.10.2016

 

Een weekend lang hardlopen door de Achterhoek voor het goede doel:

 

3 lokale goede doelen…
11 gemeenten…
28 uur…
65 ondernemende deelnemers…
250 kilometer…


Zomaar wat ingrediënten voor de 4e editie van het BAX2Give hardloopevenement dat deze keer plaatsvindt in onze mooie Achterhoek.


Een sportief Achterhoeks spektakel

Op 26 en 27 november 2016 zullen de deelnemers van BAX2Give Back2Home in estafettevorm gedurende 28 uur hardlopend ruim 250 kilometer afleggen door de Achterhoek. Met dit evenement hopen de Stichting BAX2Give en de deelnemers opnieuw een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor het goede doel. Er is dit jaar gekozen voor drie goede doelen in de Achterhoek: Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem, Hospice ‘De Lelie’ in Winterswijk en Hospice Zutphen.


Alle steun is welkom!

Net als voorgaande jaren belooft het een sportief en uitdagend weekend te worden, waarin aandacht voor de goede doelen, gezelligheid, sportiviteit en saamhorigheid centraal staan. Wilt u onze actie, op wat voor manier dan ook, sponsoren? Neem dan contact met ons op via info@bax2give.nl. Iedere bijdrage telt! 

 

 

Ga terug