Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

VACATURE Advocaat Personen- & Familierecht

01.07.2019

 

 

Let op: deze vacature is inmiddels vervuld

 

VACATURE Advocaat Personen- en familierecht

 

BAX advocaten belastingkundigen

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken. Onze samenwerking tussen dertien advocaten, twee fiscaal juristen én een team van juridisch medewerkers en stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek.

 

De basis van ons DNA is onze topsportersmentaliteit. Daarnaast is BAX maatschappelijk betrokken en zetten wij ons met verschillende projecten via de Stichting BAX2Give, op sportieve wijze in voor het goede doel.

 

Wat breng je mee?

Je staat onze klanten bij in uiteenlopende vraagstukken op het gebied van personen- en familierecht. Korte lijnen, snel schakelen en samenwerken staan bij ons voorop. Je werkt klantgericht. Binnen kantoor heerst een informele sfeer en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Als advocaat voer je zelfstandig praktijk in alle facetten. Passen de steekwoorden, ondernemend, gedreven, competitief, sportief en positief ingesteld bij je, dan komen we graag met je in gesprek.

 

Verder vragen wij:

 

  • Een afgeronde beroepsopleiding van vFas
  • Voldoende relevante vakinhoudelijke ervaring op het gebied van personen- en familierecht

 

Wat bieden wij jou?

Onderscheidend en de beste in ons vak. Onze ambitie is wereldkampioen in de Achterhoek te zijn. Ook een goede werk-privé balans vinden wij belangrijk. Het leven draait niet alleen om werk.

 

Verder mag je verwachten:

 

  • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • parttime/fulltime dienstverband;
  • de gelegenheid om je verder te specialiseren;
  • de ruimte en de middelen om een praktijk op en uit te bouwen en daarbinnen eigen accenten aan te brengen;
  • verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te vallen;
  • ondersteunende afdelingen die jou faciliteren;
  • een plaats in een team van ambitieuze, enthousiaste en sportieve collega’s.

 

Direct solliciteren of meer weten?

Herken jij je in dit profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek? Stuur dan uiterlijk 12 juli 2019 je motivatie en curriculum vitae naar m.timmer@baxadvocaten.nl.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mike Timmer via telefoonnummer 06-39 57 44 14.

 

vacature

 

Tags: Bax, familierecht, Vacature, advocaat, werkenbijbax

 

Ga terug