Menu

Annemieke Wiltink

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Annemieke Wiltink

 

Telefoon

0314 - 375 514

 

Fax

0314 - 332 148

 

E-mail

a.wiltink@baxadvocaten.nl

 

Functie

Advocaat & Mfn registermediator

 

Advocaat sinds

2004

 

Secretaresse

Angeli de Groot

 

 

 

Volg mij via

 

Annemieke Wilink BAX2


Annemieke  
Rechtsgebieden
  • Verzekeringsrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Mfn geregistreerd mediator

 

Specialisatie

Annemieke Wiltink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te
  • Universiteit Nijmegen
  • Grotius opleiding Verzekeringsrecht
  • Mediationopleiding bij Merlijn Groep
  • Specialisatie arbeidsmediation bij Merlijn Groep

 

Lid van / nevenfuncties

Verzekeringsrecht 

Annemieke adviseert bedrijven, verzekeraars, verzekerden, tussenpersonen en experts bij de afwikkeling van een claim en bij vragen over verzekeringstoezicht. In veel gevallen is er bij een schade geen discussie en wordt alles snel afgewikkeld, maar helaas doen zich ook problemen en discussies voor. In geval van schade is soms onduidelijk wie daarvoor verantwoordelijk is. Is er een verzekering en wat is de omvang van de schade? Indien er een geschil ontstaat, helpt Annemieke u graag bij het aansprakelijk stellen van een veroorzaker of bij het opstellen van een verweer. Heeft u een juridisch vraagstuk? Annemieke staat u graag bij.

 

Mediator

Ook advocaten stimuleren steeds vaker te zoeken naar een oplossing via mediation. Enerzijds hebben zij vanuit de gedragsregels een verplichting om te kijken of partijen ook buiten de rechter om tot een oplossing kunnen komen, anderzijds heeft mediation in de praktijk haar nut bewezen, zodat advocaten met een gerust hart hun cliënten kunnen verwijzen naar een kwalitatief goede mediator.

 

Annemieke heeft de opleiding tot Mfn-geregistreerd mediator met succes afgerond en beantwoordt graag uw eventuele vragen over mediation. Uiteraard is zij ook beschikbaar om bij een (dreigend) geschil als mediator op te treden. Neem gerust vrijblijvend contact met haar op.

 

 

Blogs Annemieke Wiltink

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens