Menu

Edo Moll

 

Persoonlijke gegevens

 

Naam

Edo Moll

 

Secretaresse

Jet Gerritsen

 

Telefoon

0314 - 375 513

 

Fax

0314 - 332 148

 

Functie

Advocaat

 

Advocaat sinds

1994

 

E-mail

e.moll@baxadvocaten.nl

 

Volg mij via

Edo Moll - BAX


Edo_sport

 
Rechtsgebieden
  • Erfrecht
  • Personen- en familierecht
 

Specialisaties

Edo Moll heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

 

 

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Opleiding te
  • Universiteit Rotterdam

 

Lid van / nevenfuncties

Erfrecht

Het erfrecht regelt de overgang van nalatenschap op de erfgenamen bij een overlijden. Bij erfrecht  spelen emoties vaak de hoofdrol. Immers, door een testament of door de geschiedenis van een familie kunnen vaak gecompliceerde persoonlijke, juridische en zakelijke problemen ontstaan. Heeft u problemen bij de verdeling van een erfenis en zoekt u een gespecialiseerde advocaat erfrecht dan geeft Edo u graag juridisch advies over hoe uw zaak het beste opgelost kan worden.

 

Personen- en familierecht

Veranderingen in uw privé situatie zijn soms zeer ingrijpend en kunnen tot juridische conflicten leiden. Denk hierbij aan echtscheidingen, regelingen omtrent het voogdijschap of het berekenen van alimentatie. Het personen- en familierecht is een breed en gevarieerd rechtsgebied. Een hierin gespecialiseerde advocaat kan helpen om een goede balans te vinden tussen de emotionele en de zakelijke aspecten. Neem gerust contact op.  

 

Blogs Edo Moll

Werkwijze

Werkwijze

Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus.

Hoe wij dit doen

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens