Blog 19 juni 2023

BAX bedrijven padeltoernooi

Het zit erop! Vijf weken lang hebben 16 teams gestreden voor de felbegeerde eerste plek tijdens het BAX bedrijven padeltoernooi. En wat een geweldige tijd hebben we gehad.

En alsof het lot ons goed gezind was, werden we gezegend met vijf weken lang prachtig weer. Padel spelen voelde daardoor nóg beter. Het was een waar genot om de teams in actie te zien, hun vaardigheden te bewonderen en hun passie voor de sport te voelen.

Winnaar

Maar er kan maar één team de terechte kampioen zijn, en dat is het team van Schmitz Booms Gerechtsdeurwaarders. Ze hebben hun uiterste best gedaan en verdienen deze overwinning volledig. Wie gaat er volgend jaar met de winst vandoor?

Teams bedankt

We willen graag alle teams bedanken voor hun sportiviteit, enthousiasme en geweldige prestaties tijdens het toernooi. Hierbij een shoutout naar alle teams:

Schmitz Booms Gerechtsdeurwaarders, Zorggroep Achterhoek, Dozon Bouwtechniek, de Beautyfabriek, KlaassenGroep BV, Pincvision, Kremer , Fongers en Fongers werving en selectie, Alpina, Seppworks, Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen, Schreiner Solutions en Intersport Bols - Doetinchem. En Brasserie Hanz bedankt voor de heerlijk verzorgde lunch en TC Zuid voor jullie gastvrijheid.

Ook een keer padellen?

Heb je na al deze sportieve actie ook zin om een potje te padellen? Laat het ons weten. We staan altijd klaar voor een sportieve uitdaging.

Willeke Pruijn (Zwart Wit)
Neem contact op met onze experts