Blog 07 november 2023

BAX IJSBAAN SCHITTERT DIT JAAR MET GROOTSE UITBREIDING

De BAX IJsbaan is dit jaar hotter dan ooit, en niet alleen vanwege de magische lichtshows. De ijspret is met maar liefst 100m2 uitgebreid! Doorgewinterde en beginnende schaatsliefhebbers van alle leeftijden kunnen dit jaar genieten van bijna 500m2 schaatsplezier. Dit alles dankzij de royale steun van lokale ondernemers.

BAX: een maatschappelijk betrokken sponsor

Voor het dertiende jaar op rij is BAX advocaten belastingkundigen de trotse hoofdsponsor van de ijsbaan op het Simonsplein in Doetinchem. Waarom blijft dit kantoor, geworteld in Doetinchem, zich jaar na jaar verbinden aan de ijsbaan? Het antwoord is simpel: BAX is fanatiek in het werk, staat daarbuiten midden in de samenleving en probeert een bijdrage te leveren aan de saamhorigheid in de maatschappij. Deze waarden weerspiegelen in de ijsbaan. "We nemen al jaren onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, en we brengen dezelfde passie die wij daarin, en ook in ons werk stoppen, ook naar de ijsbaan," legt Mike Timmer van BAX uit.

Een winterse speeltuin voor iedereen

De BAX ijsbaan opent op vrijdag 8 december en blijft geopend tot zondag 7 januari. Dit jaar is de ijsbaan op het Simonsplein groter dan ooit. En dat is nog niet alles! Naast de ijsbaan voor de doorgewinterde schaatsers, biedt de ijsbaan een krabbelbaan voor de allerjongsten, spectaculaire ijsshows, City Curling Doetinchem, schoolschaatsen, bedrijfsuitjes en nog veel meer sportieve activiteiten.

Jos Tiemessen, activiteitenmanager van Binnenstadbedrijf Doetinchem en al jarenlang de drijvende kracht achter de BAX IJsbaan, is trots op het voortdurende sponsorschap van BAX. "BAX is al jaren een onmisbare partner bij de organisatie van grootschalige evenementen in en rondom Doetinchem, waaronder BAX2Give en Survivalrun Gendringen. Door hun toewijding aan de ijsbaan, dragen ze bij aan een fantastisch, sportief en sfeervolle tijd voor de bezoekers."

De BAX IJsbaan is klaar om je mee te nemen op een winteravontuur dat je nooit zult vergeten! Kijk voor meer informatie op: https://www.lkkrdoetinchem.nl/

Willeke Pruijn (Zwart Wit)
Neem contact op met onze experts