Blog 29 april 2024

In de startblokken voor de BAX Halve Marathon van Doetinchem

Na jarenlang met trots de BAX 5x5 te hebben gesponsord, vinden we het tijd voor wat nieuws. Tromgeroffel, alsjeblieft: de Halve Marathon van Doetinchem wordt vanaf dit jaar omgedoopt tot de BAX Halve Marathon van Doetinchem.

Verbondenheid door beweging

Bij BAX geloven we niet alleen in het naleven van regels, maar ook in het verleggen van grenzen. Onze passie voor succes en eerlijk spel zit diep in ons DNA. Daarom zijn we zo enthousiast om ons te verbinden aan evenementen die niet alleen sport aanmoedigen, maar ook een positieve impact hebben op onze omgeving.

Samen sterker, samen hardlopen

Het ondersteunen van de Halve Marathon van Doetinchem is voor ons een kans om onze passie voor sport en gemeenschap te tonen. We zijn ervan overtuigd dat sportieve en culturele evenementen niet alleen individuen versterken, maar ook de hele regio. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan het behoud van een bruisende en diverse samenleving in Oost-Nederland.

Voor ieder wat wils

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of gewoon zin hebt in een sportieve uitdaging, de BAX Halve Marathon van Doetinchem heeft voor elk wat wils. Met afstanden variƫrend van 7,5 en 21 kilometer en kortere afstanden voor de jeugd, is er ruimte voor iedereen om mee te doen.

Op naar de finishlijn

Wij kijken uit naar een leuke samenwerking met Argo Atletiek en alle deelnemers. Laten we samen de grenzen verleggen, met respect, toewijding en een gezonde dosis competitiegeest!

Dus pak je agenda erbij en markeer met dikke letters: zondag 27 oktober 2024. En begin vast met die trainingsschoenen in te lopen. Ben jij er bij?

Willeke Pruijn (Zwart Wit)
Neem contact op met onze experts