Blog 22 augustus 2023

In memoriam Melissa Timmer-Meffert

Melissa Timmer-Meffert, onze collega, is op veel te jonge leeftijd overleden. Wij zijn diep geraakt.

Naast advocaat is Melissa de vrouw van onze collega en partner Mike Timmer, en lieve moeder van Julia en meemoeder van Yannick en Nadine.

Melissa was – met een korte uitstap – vanaf 2009 aan BAX verbonden en de laatste jaren hoofdzakelijk werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Vers vanuit de studiebanken dook zij met veel enthousiasme in de meest gecompliceerde kwesties. Charmant, doortastend en scherpzinnig; een unieke combinatie die haar tot een voortreffelijk advocaat en een zeer gewaardeerde collega maakte. Het was een voorrecht om met haar samen te werken.

Nadat medio 2022 de diagnose kanker werd gesteld was er uitzicht op volledig herstel. Moedig en vol hoop ging Melissa de strijd aan. In het voorjaar van 2023 werd duidelijk dat ze niet meer beter zou worden. Dapper en vol liefde voor haar gezin bleef zij een sprankje hoop houden.
 
Tekenend voor Melissa was haar oprechte belangstelling voor de ander. Ook toen duidelijk werd dat ze de strijd niet ging winnen, bleef haar interesse voor het welbevinden van een ander. Zij laat een leegte achter die voor ons allen voelbaar is.

Wij wensen Mike, Julia, Yannick en Nadine alle kracht om dit onwerkelijke verlies te kunnen dragen en staan voor jullie klaar waar dat maar kan en nodig is.

Lieve Melissa, wij gaan jou missen en herinneren jou als mooi en fijn mens.

Collega’s BAX advocaten belastingkundigen

Annemieke Wiltink (zwart wit)
Neem contact op met onze experts