Menu

Energierecht

 

Het energierecht is een rechtsgebied dat de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling is. Energievoorziening is de motor van onze economie. 

U KUNT OP ONS REKENEN BIJ ZAKEN OP HET GEBIED VAN energierecht

 

Voor welke diensten kunt u bij ons terecht:

 

  • Adviseren over de benodigde vergunning/melding;
  • Begeleiden bij het verkrijgen van subsidies;
  • Begeleiden bij het maken van afspraken over warmte- en koudeopslag, en het vastleggen van de gemaakte afspraken;
  • Procederen bij handhavend optreden;
  • Procederen bij het niet nakomen van gemaakte afspraken;

 

Het energierecht omvat alle regelgeving die van toepassing is binnen de energiebranche en heeft raakvlakken met andere rechtsgebieden. Zo komen er energievraagstukken voor die overlap hebben met onder andere ondernemingsrecht, vastgoedrecht en/of overheidsrecht. Dit maakt het energierecht een zeer complex rechtsgebied.

 

Meer weten?

 

Onze fullservice formule, de interne samenwerking tussen onze juridische en belastingkundige specialismen, is uniek in de Achterhoek. Indien uw zaak meerdere raakvlakken met andere rechtsgebieden bestrijkt, brengen wij kennis uit verschillende rechtsgebieden bijeen.

 

Heeft u vragen over het energierecht? Neem dan gerust contact op met Tom Gilsing.

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht

Contact

Contact

Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Contactgegevens