Kennissessie 21 maart 2024

Fitste Bedrijf van De Achterhoek

Op donderdag 21 maart staat er een weer sprankelende bijeenkomst gepland, en jij bent uitgenodigd!

Thema: Sociaal

Elke generatie heeft zijn eigen unieke kenmerken, uitdagingen en talenten, ook binnen jouw organisatie. Op 21 maart 2024 duiken we in het thema 'Sociaal' met generatie-expert Yme Dijkstra (Generations at Work). Hij neemt je op een herkenbare en humoristische reis door de generatieverschillen. Talenten, drijfveren, visie op werk... MIND THE GAP! Het begrijpen van deze verschillen is de sleutel tot begrip en het leggen van bruggen. Voorbij de generatieclash, waarbij we elkaars talenten omarmen. Maar hoe pak je dat aan, zowel als individu als organisatie?

Datum: Donderdag 21 maart 2024
Locatie: DZC '68, Sportweg 6 in Doetinchem
Tijd: 08.00 - 10.15 uur

En uiteraard staat er een gezond ontbijtje voor je klaar!

Extra verrassing

En dat is nog niet alles: Onder de aanwezigen verloten we een fantastische prijs waarvan we zeker weten dat je die wilt winnen!

Meld je snel aan

Ben jij een manager, eigenaar of HR-professional? Dan is deze bijeenkomst op jouw lijf geschreven. Grijp je kans om te netwerken en gelijkgestemden uit de Achterhoek te ontmoeten. Wil je zeker zijn van een plek? Stuur een mail naar welkom@fbda.nl meld je aan. Mis deze geweldige ochtend vol energie niet. We kijken er naar uit je te verwelkomen!

Check alle geplande events via https://fbda.nl/agenda/ en zet ze alvast in je agenda.

FBDA is een initiatief van: Fongers & Fongers, Seppworks en BAX advocaten belastingkundigen

Claudi Lukassen (2)
Waarmee kunnen wij je helpen? Wij komen graag met je in contact!