BAX2Give 15 & 16 juni 2024

BAX2Give 2024

Op 15 en 16 juni 2024 gaan we er weer voor. 

Let love rule

In de afgelopen maanden hebben we als kantoor uitdagende tijden doorgemaakt waarbij de steun van geliefden en elkaar onbetaalbaar waren. Liefde en solidariteit zijn de krachtige bouwstenen die ons door moeilijke tijden loodsen, want samen sta je nooit alleen.

Daarom hebben gekozen voor de editienaam voor 2024: 'Let love rule'. Deze naam past, wat ons betreft, bij het doel van de Wensambulance, waar liefde en medeleven centraal staan. Laten we liefde de boventoon voeren en samen het verschil maken voor degenen die deze liefde het hardst nodig hebben voor WensAmbulance Oost-Nederland.

Antwerpen

Wat staat er op het programma? We starten in het prachtige Antwerpen! Vanuit Antwerpen lopen we door adembenemende landschappen, glooiende heuvels en pittoreske uitzichten op onze route terug naar Doetinchem. Het wordt een weekend vol plezier, saamhorigheid, weinig slaap én spierpijn.

WensAmbulance Oost-Nederland

Stichting WensAmbulance Oost-Nederland heeft als doel terminale en ernstig zieke patiënten de mogelijkheid te geven om met hun geliefden (nog) speciale herinneringen te maken. Of het nou gaat om het kunnen zien van een dierbare, nog één keer naar huis te kunnen of nog één keer het inademen van de zilte zeelucht. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven ze een onvergetelijke dag die in mooie herinneringen wordt gekoesterd. 

Mimi Brons Zw
Waarmee kunnen wij je helpen? Wij komen graag met je in contact!