Blog 20 oktober 2023

BAX Survivalrun 2024 - De uitdaging aangaan

Op 3 & 4 februari 2024 staat de BAX Survivalrun in Gendringen weer op het programma. Het wordt een krachtmeting waarbij je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen zwaar op de proef worden gesteld. Deze uitdaging vereist niet alleen loop- en behendigheidsvaardigheden, maar ook de strijd tegen de elementen: water, wind en kou. Wie durft de confrontatie aan?

Nieuw Parcours, Nieuwe Uitdaging

De Gendringen Survivalrun biedt parcoursen van 6, 9, 14 of 21 kilometer, vol met uitdagende natuurlijke en kunstmatige hindernissen. Dit jaar is het parcours vernieuwd, wat zorgt voor een nieuwe uitdaging. Het succesvol voltooien van deze run vereist beheersing van basis survivalrun-technieken, zoals de apenhang, swing-over en voetklem. De start en finish vinden plaats op het atletiekterrein van Atletico '73, Waalstraat 5 in Gendringen. Het parcours leidt je door het schilderachtige recreatiegebied Engbergen en over de velden in het buitengebied van Sinderen.

BAX Bedrijvenrun

Nieuw dit jaar is de BAX Bedrijvenrun. Bedrijven kunnen nu teams van 3-6 deelnemers samenstellen, en je kunt met meerdere teams meedoen. Loop samen met je collega's een prachtige route van 5 km door het natuurgebied rondom Gendringen. Deze run is laagdrempelig, teamwork is toegestaan, en het draait allemaal om plezier. Bedrijventeams kunnen zelfs een spandoek ophangen bij het start- en finishterrein om hun team aan te moedigen.

Aanmelden

Klaar voor de uitdaging? Schrijf je snel in voor de BAX Survivalrun via www.survivalgendringen.nl. Wees er snel bij, want vol=vol!

Mimi Brons Zw
Neem contact op met onze experts