Blog 10 oktober 2023

Een ochtend vol bevlogenheid

Wat een inspirerende start van de dag hebben we bij Vanouds in Doetinchem tijdens de bijeenkomst van het Fitste Bedrijf van De Achterhoek. We worden hartelijk ontvangen met een heerlijk en gezond ontbijtje en verse koffie - een perfecte kickstart voor een dag vol nieuwe inzichten en energie.

Hoe zit het met jouw innerlijke verkeerslicht?

Onze spreker, Toine Doreleijers, neemt ons mee in een boeiend verhaal over bevlogenheid. Staat jouw innerlijke verkeerslicht op groen, oranje of rood? Toine daagt ons uit om wat vaker in de spiegel naar onszelf te kijken. Ervaar je mentale en/of fysieke blokkades, waardoor je verkeerslicht op rood springt, durf dat dan uit te spreken en handel ernaar door bijvoorbeeld op tijd rust te pakken en dingen te doen waar je energie van krijgt.

Een bevlogen en energieke leidinggevende geeft het goede voorbeeld en zorgt voor een werkomgeving waar je je veilig voelt om jezelf te zijn en je uit te spreken.

Volgende bijeenkomst 

De volgende bijeenkomst staat in het teken van rust & herstel en voeding en vindt plaats op 23 januari 2024. Wil je er zeker bij zijn? Stuur een mail naar welkom@fbda.nl of kijk op www.fbda.nl.

Fitste Bedrijf van De Achterhoek (FBDA) is een initiatief van SeppworksFongers en Fongers werving en selectie en BAX advocaten belastingkundigen. Ons doel is Achterhoekse ondernemers te inspireren om vitaliteit binnen hun organisaties op te pakken. Samen gaan we voor een vitale Achterhoek.

Mimi Brons Zw
Neem contact op met onze experts