Blog 18 juni 2024

Recordbedrag opgehaald door estafetterun BAX2Give

Na een uitputtende maar zeer geslaagde estafetterun, die zaterdagochtend 15 juni in Antwerpen van start ging, finishten de hardlopers van BAX2Give Let Love Rule zondag 16 juni rond 14.00 uur aan de Edisonstraat in Doetinchem. Zo'n 60 hardlopers hebben meer dan 24 uur lang een ongelofelijke 266 km afgelegd.

Feestelijke afsluiting in Doetinchem

De feestelijke afsluiting vond plaats in de tent bij het kantoor van BAX, waar het evenement werd gevierd met een feestje. Dit feest stond vooral in het teken van het goede doel: WensAmbulance Oost-Nederland. Naast de indrukwekkende sportieve prestatie was het voor de deelnemers van groot belang om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze geweldige stichting. En dat is gelukt! Er is maar liefst € 47.370,50 opgehaald.

WensAmbulance Oost-Nederland als goede doel

BAX advocaten belastingkundigen hebben met Let Love Rule wederom een prachtig evenement georganiseerd, waarbij voor de tweede keer de WensAmbulance als goede doel werd gekozen. Deze fantastische stichting, gerund door toegewijde vrijwilligers, vervult de laatste wensen van terminaal zieke patiënten. Of het nu gaat om een laatste blik op de zee of knuffel van een geliefde, de WensAmbulance maakt het mogelijk.

Dankwoord namens BAX2Give

"Deze stichting verricht ontzettend belangrijk en dankbaar werk binnen onze regio, en zowel onze deelnemers als de sponsoren zetten zich hier graag voor in. We willen iedereen die heeft bijgedragen – de deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en supporters - hartelijk bedanken voor hun inzet en steun. Samen hebben we een verschil gemaakt!", aldus Bjorn Harbers namens BAX2Give.

Jet Gerritsen (zwart wit)
Neem contact op met onze experts